Työn imussa syntyy tuloksia

Työn imussa syntyy tuloksia

Kun työ-, vapaa- ja lepoaika on tasapainossa, voi keskittyä kognitiivisen ergonomian optimointiin.

Olemme lääkealan asiantuntijapalveluiden tiennäyttäjä ja olemme alusta asti panostaneet vahvasti ergonomiaan ja asiantuntijoidemme hyvinvointiin. Nyt keskitymme kognitiiviseen ergonomiaan, mikä meillä tarkoittaa älyllisen työkuormituksen, keskeytysten sekä tietotulvan hallitsemista”, kertoo DRA Consulting Oy:n toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-Haga.



MERKKI OVENKAHVASSA TAKAA TYÖRAUHAN
DRA Consulting tarjoaa lääkkeiden myyntilupiin ja markkinoille tuloon liittyviä palveluita ja konsultointia Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. ”Käytössämme on paljon erilaisia tietokantoja ja tietomäärät ovat valtavia. Tavoitteenamme on helpottaa asiantuntijan ja tietojärjestelmien välistä vuorovaikutusta sekä ehkäistä aivojen ylikuumenemista. Hyvä ja rento flow luonnollisesti säteilee myös asiakastyöhön.”



Asiantuntijatyössä jaetaan näkemyksiä ja sparrataan kollegaa päivittäin. Avoimessa työkulttuurissa huoneen ovea ei haluta pitää kiinni, vaikka työ vaatii välillä tarkkaa keskittymistä. ”Meillä työrauhan tarpeesta voi viestiä vapaasti. Ovenkahvassa lukee Työn imussa, kun kollegaa ei saa juuri sillä hetkellä häiritä. Mukavampi tapa kuin virtuaalinen Älä häiritse-tila.”



Henkilöstön hyvinvointi ja yrityksen taloudellinen menestys kulkevat käsi kädessä. ”Yritys pärjää, kun se näkee vaivaa työntekijöidensä hyvinvoinnin ja innostuksen eteen. Meillä puututaan myös ylisuorittamiseen ja näin pyritään ehkäisemään työuupumusta.”



”Etätyö tuo joustavuutta, mutta kotona on usein huonompi ergonomia, työpäivät voivat venyä ja tauot unohtua.  Siksi suosimme enemmän toimistopäiviä”



Tutustu: www.dra.fi





Tutustu myös

Lue myös

Kierrätyksellä ensiluokkaista voiteluainetta

Kierrätysmateriaalien hyödyntämisen uranuurtaja forestoil oy tuottaa ja myy korkealaatuisia metsäkoneiden voiteluaineita ja merkintävärejä koko suomen alueelle. Asiakaskuntaan kuuluvat kaikki metsäkoneiden käyttäjät, moottorisahojen myyntiliikkeet, pienkonekorjaajat sekä metsäkoneyrittäjät.

JATKA LUKEMISTA

Tavoitteena elinvoiman lisääminen

Lääkärikeskus Aavassa lähestytään terveyttä ja hyvinvointia elämän tasapainon näkökulmasta.

JATKA LUKEMISTA

Kodin lämpöä ja huolenpitoa hoivakodissa

Tuusulassa sijaitseva hoivakoti Elisabet ja Eemil tarjoaa ympärivuorokautista kodinomaista asumispalvelua sekä hoivaa ja huolenpitoa erilaisia muistisairauksia sairastaville ja liikuntarajoitteisille ikäihmisille.

JATKA LUKEMISTA

Viisas Elämä työssä ja arjessa

Tehokkuutta, tuloksentakomista ja kvartaaliseurantaa – voisiko parempaan lopputulokseen päästä oivaltamalla jotain merkityksellistä uutta?

JATKA LUKEMISTA

Tilaus asiakkaalle jopa samana päivänä, Heikin Liha Oy panostaa hyvää ja nopeaan palveluun

Heikin lihan juuret ulottuvat vuoteen 1933, kun heikki haaksin isoisä aloitti toimintansa 83 vuotta sitten samassa paikassa helsingin tukkutorilla, jossa yritys edelleen toimii vuonna 2016. Nykyään moderni ja aikaansa seuraava lihatukku palvelee sekä vähittäiskauppaa että ravintoloita.

JATKA LUKEMISTA

Saumaton ja värikäs rappaus tuo tyyliä julkisivuun

Julkisivujen eristerappauksiin keskittyvä narmacon oy kasvaa kohisten. Yrityksen 30 projektiryhmää tekee rappauksia uudiskohteisiin ympäri suomen.

JATKA LUKEMISTA

Haksan Sami Hakala: “Jos asiakkaalla on ongelma, meillä on ratkaisu”

Teline- ja sääsuojaupalveluihin erikoistunut Haksa Oy palvelee asiakkaitaan pelkästään suomalaisten osaajien voimin Länsi- ja Etelä-Suomen alueella. Toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Porissa.

JATKA LUKEMISTA

Würth teknisen toimialan kehittäjä

Johtava työkalu- ja pientarviketoimittaja würth kehittää tuotteita ja työmenetelmiä asiakkaiden hyödyksi.

JATKA LUKEMISTA

Vähemmän puhetta, enemmän tekemistä

Nebula auttaa it-palveluillaan pk-yrityksiä kasvuun. Samalla se on luonut oman menestyksekkään kasvutarinan.

JATKA LUKEMISTA

“Suomesta tulee maailman parhaimmat sängyt”

Joensuun sänkytehtaan pauli jämsenille on kertynyt tietotaitoa sellainen määrä, että suunnittelupöydällä syntyvät sängyt tarjoavat unien aatelia.

JATKA LUKEMISTA

Intohimona markkinoiden parhaimmat skeittipuistot

Concrete Proof Oy:n yrittäjä Tero Pikkaraisen 1980-luvulla lapsena Kemijärvellä alkanut skeittausharrastus on oivallinen osoitus siitä kuinka harrastuksesta ja intohimosta tulee työ jolla on merkitystä.

JATKA LUKEMISTA

Keittiömaa myy ja asentaa Euroopan laajintaa keittiövalikoimaa

Kun ynnää keittiömaan eija kanninen-ikosen ammattitaidon, valtavan tuotetuntemuksen sekä noblessan huippuunsa viritetyt tuotteet, sopii ihmetellä: kuka ostaa keittiönsä jostain muualta?

JATKA LUKEMISTA

Neljä työntekijäsukupolvea saman katon alla

Hok-elannossa työskentelee eri-ikäisiä ja –taustaisia työntekijöitä yli 5 500. Kokemuksen ja osaamisen siirtäminen uudelle z-sukupolvelle tehdään tarkan strategian mukaan.

JATKA LUKEMISTA

Lattiapäällystevalmistaja Hellsten Flooring - 100% vientiin!

Suomi elää viennistä. Ilmajokinen hellsten flooring ltd. Oy näyttää monelle suomalaiselle yritykselle mallia. Sen tuotannosta menee vientiin tasan 100 prosenttia.

JATKA LUKEMISTA

Korjausrakentamisen spesialisti Renevo kasvaa kovalla vauhdilla

Rakennusalan urakointiyritys renevo oy hakee jatkuvasti osaavia työnjohtajia ja rakennustyöntekijöitä. Yrityksen tapa huolehtia työntekijöistään on rakennusalalla poikkeuksellinen

JATKA LUKEMISTA

Ideageneraattori ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

Tamro tunnetaan alalla innovatiivisuudestaan: haastamalla henkilöstöä, asiakkaita ja koko toimialaa luodaan parempia toimintatapoja ja -menetelmiä.

JATKA LUKEMISTA

Suoraselkäisyys, vastuullisuus, tinkimättömyys, lahjomattomuus

Takedan toiminnan taustalla on suurempi ajatus kuin pelkästään kannattava liiketoiminta.

JATKA LUKEMISTA

Tommin osaaminen on terästä

Tommi isoahon yritys leikkaa terästä viiltävän tarkasti. Eläkeikää lähestyvä yrittäjä on kuitenkin valmis myymään yrityksensä leikkauspuolen toiminnot.

JATKA LUKEMISTA

Blinkin Tuomas Lehtonen on myymälöiden teknisen tuotannon mestari

Myymälätilojen ja -huonekalujen suunnitteluun ja tekniseen tuotantoon keskittyvän blink creative oy:n omistajan tuomas lehtosen tapaaminen on hengästyttävä kokemus. Ja kaikin positiivisin mokomin.

JATKA LUKEMISTA

Palvelua suurella sydämellä

Valtti Henkilöstöratkaisut toimii Tampereella, mutta palvelee asiakkaitaan tarjoten sekä henkilöstövuokrausta että rekrytointipalveluita ympäri Suomen.

JATKA LUKEMISTA

Koko yrityksen IT-ympäristö asiantuntevasti hallintaan

Decens Oy suunnittelee, käyttöönottaa, ylläpitää, tukee ja valvoo yritysten liiketoimintaa tukevia tietotekniikkaratkaisuja. Yhdellä kuukausimaksulla Decens huolehtii, että yrityksen IT-ympäristö toimii katkeamattomasti 24/7.

JATKA LUKEMISTA

Korkein mahdollinen tavoite

Adisonin porukan rukkasissa pysyvät niin työkalut kuin virvelit, tilanteesta riippuen. Mikä tärkeintä, heillä pitävät myös asiakaslupaukset.

JATKA LUKEMISTA

Yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Perheyritys Varova on todistanut, että elämänkaariajattelu henkilöstön työkuormituksessa ja palkanmaksussa lisää tuottavuutta.

JATKA LUKEMISTA

Eläinpotilaille huippuluokan hoitoa

Vantaalainen yksityinen eläinsairaala aisti on suomen ensimmäinen neurologiaan erikoistunut eläinsairaala, johon tulee lähetteillä potilaita ympäri suomea.

JATKA LUKEMISTA

Fysios auttaa ikääntyneitä elämään täyttä elämää

Kaikilla meillä on toiveena elää täyttä elämää, myös iän karttuessa. Yhä useammat ovat huolissaan ikääntyneiden vanhempiensa tai isovanhempiensa pärjäämisestä kotona. Selviytyminen kotona  on myös ikääntyneen mielessä.

JATKA LUKEMISTA

Merkonomiksi monella tapaa

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa opiskelija saa itse vaikuttaa omaan tapaansa opiskella merkonomiksi. Perinteinen luokkaopetus on enää vain yksi vaihtoehto monista. Yhdessä ohjaavan opettajan kanssa opiskelija voi räätälöidä opintopolkunsa omaan elämäntilanteeseensa ja oppimistyyliinsä soveltuvaksi.

JATKA LUKEMISTA

Monetran kasvava palvelutarjooma huimaa

Kuntien omistama palvelukeskus Monetra Oy laajentaa osaamistaan isolla kädellä. Vuoden 2017 alusta mukana hallinto-, rekrytointi-, hankinta,- viestintä- ja painatuspalvelua.

JATKA LUKEMISTA

Petrox tarjoaa yksilölliset ratkaisut teollisuuden alan yritysten vaativiin tarpeisiin

Teollisuuden putkistoihin, varastosäiliöihin ja teräsrakenteisiin erikoistunut naantalilainen petrox oy palvelee teollisuusyrityksiä ympäri suomen.

JATKA LUKEMISTA

Toimiston tieto ja dokumentit hallintaan

R-office on suomalainen yrittäjävetoinen asiakirjojen, dokumenttien ja tiedon hallintaan erikoistunut palveluyritys. R-officella on toimipisteet Espoossa, Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä, mutta palvelu kattaa koko maan.

JATKA LUKEMISTA

Sisco on massiivipuumoduulirakentamisen edelläkävijä

Sisco oyj haluaa tarjota tämän hetken tarpeisiin ja asuntomarkkinaan uudenlaisia ratkaisuja, jotka palvelevat asumisen megatrendejä: puurakentamista, ekologisuutta, omakotimaista ja kompaktia sekä kohtuuhintaista asumista.

JATKA LUKEMISTA

Yksi sairauspoissaolo per työntekijä voi säästää satoja tuhansia euroja

Firman sählyvuoro sunnuntaiaamuisin ei enää motivoi  liikkumaan. Liikunnallisten oivallusten jalkauttaminen jokapäiväiseen elämään on suomi liikkuu -ketjun tehtävä.

JATKA LUKEMISTA

Optinen ala rakentuu asiakaskohtaamisille

Instrussa toiminnan keskiössä ovat asiakaskohtaamiset, innovatiivinen edelläkävijyys sekä vastuullinen toiminta.

JATKA LUKEMISTA

Tapahtumamaailman ytimessä

Ticketmaster suomessa on lippu korkealla: 70 vuoden kokemus, perinteikäs yhteiskuntavastuullinen toiminta ja kova tekemisen meininki tapahtumamyynnissä ovat nostaneet yrityksen markkinajohtajaksi.

JATKA LUKEMISTA

Betesda-kodit tarjoaa turvallisen kodin ja ammattitaitoisen hoidon

Betesda-kodit tarjoavat turvallista ja elämänmakuista asumista kolmella eri paikkakunnalla niin kaupunki- kuin maalaismiljöössä. Betesda-kotien ylläpitäjän betesda-säätiön historia on osa suomalaisen terveydenhuollon muutostarinaa.

JATKA LUKEMISTA

Miten Suomesta nousisivat maailman parhaat yritykset?

Maailma on aina ollut täynnä mahdollisuuksia. Ihmiset ja yritykset, joilla on vaihtoehtoja, löytävät aina tiensä eteenpäin, mutta se ei välttämättä tarkoita parasta mahdollista tietä suomalaisen yhteiskunnan kannalta. Kotipaikan vaihtaminen on helppoa, niin fyysisesti kuin paperilla, sellaisille oikeushenkilöille, joilla tuo vaihtoehto on olemassa.

JATKA LUKEMISTA

Suomen Sairaalatukku satsaa palveluun ja verkkoon

Jo lähes 40 vuotta toiminut suomen sairaalatukku panostaa verkkokauppaan, henkilökohtaiseen palveluun, laatuun ja lyhyisiin toimitusaikoihin.

JATKA LUKEMISTA

Korjaus- ja rakennushankkeet hallintaan laatujärjestelmällä ja kellon tarkalla projektinhallinnalla

Rakennusliike jusmar on uranuurtaja suomalaisessa korjausrakentamisen projekteissa. Se on satsannut omaan itse laadittuun laatujärjestelmään joka takaa, että projektit pääsevät maaliin sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

JATKA LUKEMISTA

Asumismuotoja ja –viihtyvyyttä tuloksekasta kehittää rinta rinnan

Avain yhtiöt rakennuttaa kasvukeskuksiin pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja – yhteisöllisyyttä korostaen.

JATKA LUKEMISTA

Kotimaisuus kunniaan

Pt-design on kotimainen nahkatuotteiden valmistaja ja yksilöllisten suhdetoimintalahjojen osaaja.

JATKA LUKEMISTA

Myymälä kuin koti

Boknäsin huonekalujen esillepano poikkeaa perinteisestä. Mutta tärkein omaleimaisuus löytyy tuotteiden laadusta ja uniikeista yksityiskohdista. Onneksi myös palvelu on säilynyt perinteikkään henkilökohtaisena.

JATKA LUKEMISTA

RECIBUS vie Atostekin maailmalle

Tamperelainen ohjelmistotalo atostek on kehittänyt pilvipohjaisen e-reseptipalvelun recibusin vientimarkkinoille.

JATKA LUKEMISTA

Kemissä koet meren, lumen ja jään ainutaatuisen yhdistelmän

Kemin Matkailu Oy operoi ainutlaatusia matkailunähtävyyksiä Meri-Lapissa, jossa meri jäätyy talvella, luoden taianomaisen ympäristön matkailijalle.

JATKA LUKEMISTA

Rengon Tulinummi on moneen muuttuva juhlapaikka

Perinteikään hämeenlinnalaisen rengon pitopalvelun oma juhlatila ja tilausravintola tulinummi tarjoaa loistavat puitteet niin juhlien kuin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Rengossa sijaitsevaan tulinummeen hurauttaa helsingistä reilussa tunnissa, hämeenlinnasta matka kestää vain 20 minuuttia.

JATKA LUKEMISTA

Self powered people and locks

Iloq onnistui vastaamaan asiakastarpeeseen korvaamalla perinteisen lukitustavan elektronisella, ilman virtalähdettä käyttävällä ratkaisulla. Tästä alkoi menestystarina.

JATKA LUKEMISTA

Terveellinen voi olla myös maun puolesta parasta

Bonne mehut, nektarit ja soseet sekä marjaisat välipalat on helppo nauttia kiireessäkin. Parasta niissä on kuitenkin maku ja se, että ne taipuvat vaikka juhlapöydän tarjoiluihin.

JATKA LUKEMISTA

Medikaalitason kauneudenhoitoa yli 30 vuoden kokemuksella

Esthetic clinic sari säily on medikaalitason kauneudenhoidon yritys, jonka takana on pitkän linjan ammattilainen sari säily.

JATKA LUKEMISTA

Kodinomaisuus tuo laatua asumispalveluun

Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua muistisairauksia sairastaville, liikuntarajoitteisille tai muuten hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille.

JATKA LUKEMISTA

Testimonial User Image

Jokko Salmevaaran

Boknäsin Uni-konsepti

"

”Sisustushallista ostettu iso kulmasohva ei välttämättä mahdukaan omaan kotiin.”

Testimonial User Image

Pekka Eloholma

Nebula, Toimitusjohtaja

"

”Meillä viisaus ei asu johtoryhmässä vaan asiantuntijoissamme”

Testimonial User Image

Catarina Fagerholm

Toimitusjohtaja, Instru optiikka Oy

"

”Uskaltaakseen uudistua on saatava tehdä virheitä.”

Testimonial User Image

Raija Tapio

Aavan toimitusjohtaja

"

”Kyllä hoituu” –kulttuuri elää Aavassa vahvana.

Client 99 Logo
Suomen parhaat yritykset 2016 -sertifikaatti myönnetään yritykselle, yrittäjälle tai organisaatiolle, joilla on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.
Scroll to Top